Navodila za zaključne izdelke
Navodila za pripravo zaključnih pisnih izdelkov na Biotehniški fakulteti (.pdf, zadnja sprememba 24. 8. 2017)
Pravila o diplomskem delu in magistrskem delu (.pdf, zadnja sprememba 19. 12. 2016)
10 finalnih korakov do zaključka študija z diplomskim oz. magistrskim delom (.pdf, zadnja sprememba 7. 9. 2017)
Informacije za študente 1. stopnje - Živilstvo in prehrana
Povzetek pravil za izvedbo diplomskega dela za študente Živilstva in prehrane (sprejeto na Senatu Oddelka za živilstvo, 14. 11. 2016, zadnja sprememba 6. 11. 2018)
Predloga za izdelavo diplomskega dela
Datumi zagovorov diplomskih del v ŠL 2019/2020:
21.11.2019 | ZT Diplomsko delo BSc |
20.1.2020 | ZT Diplomsko delo BSc |
13.2.2020 | ZT Diplomsko delo BSc |
9.4.2020 | ZT Diplomsko delo BSc |
18.6.2020 | ZT Diplomsko delo BSc |
2.7.2020 | ZT Diplomsko delo BSc |
20.8.2020 | ZT Diplomsko delo BSc |
27.8.2020 | ZT Diplomsko delo BSc |
3.9.2020 | ZT Diplomsko delo BSc |
10.9.2020 | ZT Diplomsko delo BSc |
Povzetek pravil za izvedbo diplomskega seminarja za študente Živilstva in prehrane (sprejeto na Senatu Oddelka za živilstvo, 14. 12. 2015):
Predloga za izdelavo diplomskega seminarja
Obrazec za spremljanje evidence diplomskega dela (.doc)
Informacije za študente 2. stopnje - Živilstvo, Prehrana, Mikrobiologija
Navodila za izvedbo magistrskega dela za študente Živilstva in študente Prehrane(zadnja sprememba 4. 12. 2018)
Predloga za izdelavo magistrskega dela (primer 2. stopnja Živilstvo)
Informacije za študente 3. stopnje
Dodatek k navodilom (.pdf, zadnja sprememba 7. 9. 2017)
Pravila o postopkih za pridobitev naslova doktor znanosti na Biotehniški fakulteti (.pdf, zadnja sprememba 29. 5. 2017)
Študentje živilstva in prehrane ter mikrobiologije se za tehnični pregled pisnih izdelkov dogovorite v INDOKu za živilstvo.
Kontakt: barbara.slemenikbf.uni-lj.si
tel: 01 320 3705