grafika

EIT Food Slovenija vabi zainteresirane k udeležbi in potegovanju za bogate nagrade, vabi pa tudi zainteresirane mentorje, da se pridružijo ekipi izkušenih strokovnjakov, ki bo spremljala delo ekip.

Challenge Lab je dvotedenski maraton oblikovanja inovacij, ki ga organizira Evropski inštitut za inovacije in tehnologijo (EIT Food). V času dogodka udeleženci v multidisciplinarnih skupinah razvijejo koncept za produkt ali storitev, ki predstavlja rešitev za predhodno določen, aktualen izziv agroživilskega sektorja. Pod vodstvom mentorjev in različnih uspešnih gostujočih strokovnjakov bodo skupine podrobneje spoznale metodo Design Thinking, ki jo sicer uporabljajo uspešna svetovna podjetja pri oblikovanju novih produktov.

Udeleženci bodo skozi srečanja v multidisciplinarnih skupinah s pomočjo metode Design Thinking sprva raziskali aktualne izzive agroživilstva. Na podlagi pridobljenih podatkov pa bodo nato skupaj iskali koncept ter ga preoblikovali v prototip. Na zaključnem srečanju bodo skupine končno rešitev predstavile pred strokovno komisijo in se potegovale za bogate denarne nagrade v vrednosti 9.000 evrov

Postanite inovator!

 

Komu je namenjen

ambicioznim mladim osebam vpete v agroživilski sektor z nič ali nekaj let izkušenj - študentje podiplomskega, magistrskega ali doktorskega študija, raziskovalci, mladi zaposleni v podjetjih agroživilskega sektorja ali v podjetjih, ki se kakorkoli z njim povezuje (npr. marketing, grafično oblikovanje, izdelava embalaže...).

Prijave: do 15. julija, 2022

Več informacij: na povezavi

 

Postanite mentor skupini ambicioznih mladih, delite znanje in razširite svojo mrežo!

Osebe zaposlene v agroživilskem sektorju z večletnimi izkušnjami vabimo, da se k dogodku pridružijo kot del strokovne ekipe, ki bo delovnim multidisciplinarnim skupinam ambicioznih mladih pomagala in usmerjala pri njihovem delu. Udeležba je odlična priložnost mreženja.

Za koga: Zaposleni v agroživilskem sektorju z več kot 10 let delovnih izkušenj. 

Prijave: do 15. julija 2022

Več informacij: na povezavi

 

logotipi