Venice International University omogoča izmenjavo na programu Globalizacij, kratkoročne mobilnosti in opravljanje pripravništva, za kar je mogoče koristiti tudi sredstva v okviru programa Erasmus+. 

Objava razpisa za prijavo na Erasmus+ sredstva je predvidena v mesecu novembru 2021. V okviru razpisa se bo možno prijaviti za sofinanciranje mobilnosti za študijsko leto 2022/2023 (1. ali 2. semester – možno koristiti sredstva za udeležbo na programu Globalizacij v okviru VIU), prav tako bo objavljen razpis za kratkoročne doktorske mobilnosti za 2. semester študijskega leta 2021/2022. Pri prijavi izberite institucijo »VIU-Venice International University«. Za več informacij se lahko obrnete na Mednarodno pisarno BF (international@bf.uni-lj.si). 

Pred datumom za odprtje (pred)prijav na VIU, je potrebna nominacija na VIU s strani Univerze, zato nas o tem pravočasno obvestite na e-naslov , prav tako je potrebno pred prijavo obvestiti fakultetnega koordinatorja (Katarina Rihtaršič, mag. internationalvf.uni-lj.si). Predprijave za udeležbo na programu Globalizacij v 2. semestru 2021/2022 se odprejo 29. 10. 2021. 

Priporočamo vam, da redno spremljate spletno stran, kjer lahko najdete aktualne informacije v zvezi z aktivnostmi VIU: www.uni-lj.si/studij/partnerji/viu. Tukaj pa se lahko prijavite na prejemanje VIU e-novičnika.

Na voljo so vam tudi druge možnosti študijskih izmenjav v okviru programov Erasmus+, CEEPUS, bilateralnih sporazumov, kot tudi možnost opravljanja prakse v tujini. Več informacij lahko najdete na naši spletni strani www.uni-lj.si/mednarodno_sodelovanje_in_izmenjave.

Vabimo vas, da se pridružite Mednarodni potki - Postani VIP (Very International Person), prek katere se boste lahko udeležili predstavitev priložnosti, delavnic, ki vam bodo olajšale mobilnost. Več informacij in prijava