960-630-72_Narava-Zdravje22_EITfood_BF

Dr. Urška Pivk Kupirovič, strokovnjakinja s področja prehrane, kakovosti in varnosti živil z mednarodnimi izkušnjami, bo spregovorila o tem, kako transparentno informirati potrošnike o poreklu živil in kateri so pomembni dejavniki za vzpostavitev sledjivosti in kratkih verig. 

Predavanje z naslovom »Transparentnost v agroživilstvu in kratke oskrbovalne verige« bo potekalo v četrtek, 9. septembra 2022, od 9.30 do 11.00, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Vstop na strokovni dogodek in predavanje je brezplačno, potrebna pa je predhodna prijava, da vam pošljemo brezplačno vstopnico.

Prijave na dogodek zbiramo na povezavi.

 

Za več informacij se lahko obrnete na e.

 

Več o dogodku NARAVA-ZDRAVJE si lahko preberete na spletni strani 52. sejma NARAVA-ZDRAVJE.
 

 

Vljudno vabljeni!
 

Dogodek poteka v organizaciji EIT Food Hub Slovenija, več o EIT Food pa si preberite tukaj.