Javni forum

Program javnega foruma EIT Food hub Slovenija »Vipavsko agroživilstvo: kje, kam, kako?« 

13.00 – 15.00 

Pozdravni nagovor organizatorja
izr. prof. dr. Aleš Kuhar, Biotehniška fakulteta Univerze v Ljubljani in vodja EIT Food Hub Slovenija
mag. Sabina Žakelj Pediček, nacionalna kontaktna točka EIT - SPIRIT Slovenija

Dinamika kmetijstva in gospodarstva v Vipavski dolini
Andreja Vister, Regionalna razvojna agencija ROD Ajdovščina
Radikon Branimir, direktor, Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Predstavitev refleksije študentov na opredeljene izzive
     
15.00 – 16.00 

Okrogla miza »Vipavsko agroživilstvo: kje, kam, kako?«

Udeleženci okrogle mize:

  • Tadej Beočanin, župan, Mestna občina Ajdovščina
  • prof. dr. Marina Pintar, dekanja, Biotehniška fakulteta, UL
  • Branimir Radikon, direktor, Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica
  • mag. Janez Rebec, predsednik zbornice Kmetijskih in živilskih podjetij, GZS
  • Primož Artač, direktor, Tosla Nutricosmetics
  • Brigita Habjan Štolfa, direktorica, Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina

Okroglo mizo bo povezala Martina Kolenc Novak.

Udeležba na dogodku je brezplačna

Prijava na dogodek je obvezna. Prijavite se na povezavi.

Dogodek bo organiziran v okviru dvodnevnega terenskega študijskega foruma #EIT Food, ki bo pod naslovom »Deep Dive Vipavska dolina 2022« potekal v sredo, 28. septembra 2022, in v četrtek, 29. septembra 2022, v Vipavski dolini. Več o dogodku povezavi