Vabimo vas, da se udeležite sklopa webinarjev, namenjenih slovenskim raziskovalcem, v katerih vam bodo naši strokovnjaki brezplačno ponudili veliko namigov in napotkov, ki vam bodo pomagali v vsaki fazi vaših raziskav.

 

Naslov: An Update on the new Web of Science (Web of Science – novosti)

Torek, 16. marec 2021, ob 10. uri

Web of Science se ves čas dopolnjuje, kar je to poletje vodilo do preskoka. Udeležite se predavanja, kjer vam bodo naši svetovalci na področju rešitev predstavili najnovejše značilnosti in napovedali, kakšne novosti nas čakajo v kratkem.

Povezava za prijavo

 

Naslov: Choose the best available journal for your manuscript (Za vaš prispevek izberite najboljšo revijo, ki obstaja)

Torek, 23. marec 2021, ob 13. uri

"Kam naj oddam svoj članek?" Vsak raziskovalec dobro pozna to vprašanje. Udeležite se tega webinarja in pomagali vam bomo odgovoriti na to vprašanje in vam povedali še kaj več.
Katera revija ima največji faktor vpliva na mojem področju?
Obstaja ustrezna revija z odprtim dostopom?
Kje lahko pričakujem, da bo moj članek bolj opazen?

Predstavili vam bomo rešitve Clarivate, ki vam bodo morda olajšale to nalogo. Naj vam naši strokovnjaki za področje rešitev neposredno predstavijo najučinkovitejše poteke dela ter namige in nasvete.

Povezava za prijavo

 

Institut informacijskih znanosti (IZUM) je nosilec konzorcijskega dogovora za dostop do informacijskega servisa Web of Science Citation Conection. Več informacij o konzorciju je na voljo na spletnem naslovu https://www.cobiss.si/baze/wos.htm.