ULKC22_alumniteka_prehrana_1920x1080

Izr. prof. dr. Aleš Kuhar, dr. Živa Lavriša in dr. Tatjana Zagorc bodo govorili o vsem v povezavi s hrano in prehrano, kakšen je odnos med kakovostjo in ceno hrane, kakšna je sestava živil in kako hrana vpliva na telo. Marsikdo izmed nas se sprašuje, kako se odgovorno in razumno prehranjevati, v odnosu do sebe, svojega počutja, telesa in finančnih zmožnosti ter v odnosu do okolja.

Pogovor bo vodila Renata Dacinger, ki bo skupaj s strokovnjaki (in alumni UL!) odgovarjala na vprašanja kot so:

  • Kakšen je znanstven pogled na sestavo živil?
  • Kakšen je vpliv hrane na telo?
  • Kakšen je odnos med kakovostjo in ceno hrane?

Če vas kakšno vprašanje še posebej zanima, nam ga lahko pošljete na .
 

 

Po okrogli mizi ste vabljeni tudi k druženju in mreženju.

 

Toplo vabljeni tako alumni kot tudi študenti Univerze v Ljubljani.
Dogodek je brezplačen, potrebna je le prijava na portalu alumniUL

Če še niste člani svojega kluba alumnov, lahko registracijo opravite tukaj.

 

Več informacij na povezavi

 

Vabljeni na prvega v ciklu pogovorov z našimi alumni!