tuji študenti - dobrodoslica
Fotografija: IFP d. o. o.

Veseli nas, da ste si kot eno izmed možnih izbir za študij izbrali Univerzo v Ljubljani.

Pred začetkom študijskega leta na Univerzi v Ljubljani poteka tradicionalni dan dobrodošlice za mednarodne študentke in študente.

Pridružite se nam na spletnem dogodku ter se seznanite o študiju na naši univerzi ter življenju v Sloveniji in Ljubljani.

Predstavili vam bomo informacije glede ureditve dovoljenja za prebivanje v Sloveniji, zdravstvenega zavarovanja, možnosti namestitve in štipendiranja, učenja slovenščine ter drugih dejavnosti, ki jih za študentke in študente organiziramo na Univerzi v Ljubljani.

Dan dobrodošlice bo potekal v angleškem jeziku. Podrobnejši program si lahko ogledate na povezavi. Če se želite udeležiti dogodka, izpolnite prijavnico na povezavi. Prijave bomo zbirali do zapolnitve prostih mest oziroma do ponedeljka, 13. septembra 2021. Povezavo za spremljanje spletne predstavitve vam bomo poslali pred dogodkom na e-naslov, ki ga boste navedli v prijavnici.

Vljudno vabljeni.

Vodnik dobrodošlice (Welcome guide)

Za vas smo pripravili vodnik dobrodošlice, v katerem boste našli informacije, ki vam bodo v pomoč, da bo študij pri nas dragocena študijska in nepozabna življenjska izkušnja.


Želimo vam uspešen študij in prijetno bivanje v Sloveniji.