Vpis 2021


Vabljeni k prijavi na 13 študijskih programov 1. stopnje Biotehniške fakultete, ki smo jih predstavili na informativnih dnevih. Njihovi posnetki bodo kmalu objavljeni na YouTube kanalu Biotehniške fakultete (povezave bodo objavljene v novici spodaj). Za dodatne informacije o posameznih študijskih programih smo skupaj z oddelki in študijema, v okviru katerih se odvija pedagoški proces, pripravili informacije za bodoče študente z zgodbami naših alumnov.

O CEPIVIH ZA NE-NARAVOSLOVCE


Za vse zaposlene in študente na Biotehniški fakulteti je prof. dr. Mojca Narat skupaj s študenti 2. letnika magistrskega študija Biotehnologije pripravila simpozij o PREGLEDU CEPIV PROTI SARS-CoV-2, nato pa še kratko poljudno predavanje z delovnim naslovom O CEPIVIH ZA NE-NARAVOSLOVCE.

 

Več informacij v novici na povezavi

Pozdravljeni na prenovljeni spletni strani Biotehniške fakultete!


Welcome to the renewed Biotechnical Faculty's website!

Stran še dopolnjujemo, preostale informacije si lahko ogledate na stari spletni strani. Hvala za razumevanje.
We are still updating the page, you can see the rest of the information on the old website. Thank you for your understanding.

Dan ARRS 2020: Podpiramo odličnost


Med najvidnejšimi raziskovalnimi dosežki leta s področij vseh znanstvenih ved tudi dosežka raziskovalcev Biotehniške fakultete

Teden Univerze v Ljubljani


Univerza v Ljubljani s podeljenimi priznanji, listinami, nagradami, plaketami in nazivi prepoznala raziskovalno in pedagoško odličnost Biotehniške fakultete

AktualnoArhiv


DogodkiArhiv