V okviru zveze EUTOPIA je pripravljeno spletno orodje za povezovanje (MSCA Partnering Tool), ki je namenjeno povezovanju podoktorskih raziskovalk in raziskovalcev ter mentoric in mentorjev univerz EUTOPIE za namen sodelovanja v projektnih prijavah na razpis Marie Sklodowska-Curie podoktorske štipendije (MSCA PF).

Poiščite mentorico, mentorja in se prijavite na razpis MSCA podoktorske štipendije

Podoktorski raziskovalci oziroma raziskovalke poiščite mentorico, mentorja in se prijavite na razpis MSCA podoktorske štipendije

Prek strani MSCA Partnering Tool lahko poiščete ustrezne mentorice, mentorje z univerz zveze EUTOPIA, ki poleg Univerze v Ljubljani združuje še CY Cergy Paris Université, Univerzo v Warwicku, Vrije Universiteit Brussel, Univerzo v Göteborgu in Univerzo Pompeu Fabra v Barceloni.

Mentorico oziroma mentorja poiščite na povezavi, svoj interes za sodelovanje pa jim pošljite do srede, 30. junija 2021 (prijavnica je dostopna na povezavi). 

Izbirni postopek podoktorskih raziskovalk, raziskovalcev bodo vodile posamezne univerze zveze EUTOPIA na podlagi oddanega interesa za sodelovanje.

Izbrane raziskovalke, raziskovalci bodo povabljeni, da z mentorico, mentorjem pripravijo in oddajo projektno prijavo na razpis Obzorja Evropa MSCA PF do oktobra 2021. 

Več o razpisu MSCA PF, skupaj s pogoji in navodili za prijavo, si lahko preberete na povezavi, več informacij o orodju za iskanje mentoric in mentorjev z univerz EUTOPIA pa je dostopnih na povezavi.