Obisk MKGP

V četrtek, 2. februarja 2023, od 14.30 do 16.30, ministrica Irena Šinko vabi vse zainteresirane študente študijskih programov kmetijstva, gozdarstva in veterinarstva, da se udeležijo dogodka »Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano odpre vrata študentom«. Dogodek bo potekal v pritličju sedeža Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano (Dunajska 22, Ljubljana).

Namen srečanja predstavnikov ministrstva s študenti je predstavitev Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano kot možnega delodajalca po končanem študiju. Predstavniki ministrstva želijo bodočim diplomantom različnih programov s področja kmetijstva, gozdarstva, veterine ter sorodnih smeri predvsem pokazati zaposlitvene možnosti znotraj resorja, organiziranost ministrstva, nekatere organe v sestavi in osebe javnega prava na področju dela. 

 

Program »MKGP odpre vrata študentom«

14.30 – 14. 45 pozdrav in nagovor ministrice
14.45 – 16.10 predstavitev posameznih področij oziroma direktorjev s strani mlajših zaposlenih ali generalnih direktorjev
16.10 – 16.30 razprava in vprašanja študentov ter odgovori prisotjnih
16.30 druženje ob kavi

Moderatorja dogodka: prof. dr. Emil Erjavec, s Katedre za agrarno ekonomiko, politiko in pravo Oddelka za zootehniko Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani in Katarina Vasle.

 

V okviru predstavitve bodo predstavniki ministrstva na voljo za vsa vprašanja, pobude in nasvete študentov

 

Vljudno vabljeni !