Dragi študenti in drage študentke. Bi radi izvedeli, kaj ponujajo delodajalci mladim strokovnjakom? Kaj iščejo pri mladih in kaj se jim zdi pomembno - izkušnje, ocene, izmenjave ali druge kompetence? Udeležite se pripravljalnih delavnic, predstavitev delodajalcev in hitrih zaposlitvenih pogovorov 1 na 1!

Karierni center Biotehniške fakultete (BF), Študentski svet BF ter Študentska organizacija BF vabijo na Karierne dneve za študente Oddelka za agronomijo, Oddelka za zootehniko in Oddelka za živilstvo. 

Karierni dnevi bodo potekali 31. marca in 6. aprila 2023 na Biotehniški fakulteti in sicer:

    Karierni dan Oddelka za agronomijo in Oddelka za zootehniko bo potekal v petek, 31. marca 2023.​
    Karierni dan Oddelka za živilstvo bo potekal v četrtek, 6. aprila 2023.

Udeležite se PRIPRAVLJALNIH DELAVNIC (prijavite se na eno izmed delavnic preko POPR-a):

    torek, 14. marec 2023 ob 15.00 (predavalnica Ž4 na Oddelku za živilstvo) - PRIJAVA   četrtek, 16. marec 2023 ob 15.30 (predavalnica Ž1 na Oddelku za živilstvo), PRIJAVA ​ torek, 21. marec 2023 ob 15.00 (predavalnica Ž4 na Oddelku za živilstvo), PRIJAVA

 

Na pripravljalnih delavnicah boste izvedeli:

    Kako pripraviti dober življenjepis? Kako se pripraviti na zaposlitveni pogovor? Kako potekajo hitri zaposlitveni pogovori 1 na 1 in prijave na karierne dneve?

Več informacij: Milena Zorić Frantar, milena.zoricfrantar@bf.uni-lj.si (01/320 30 41).

 

Prvič na POPRu? Oglejte si kratek video z navodili (za prijavo na dogodke).

    Pripravite življenjepis, ki bo prepričal delodajalca. Življenjepis pokažete karierni svetovalki. Udeležite se pripravljalne delavnice in se prijavite na hitre zaposlitvene pogovore 1 na 1. Udeležite se predstavitve delodajalcev. Na hitrih zaposlitvenih pogovorih se izkažete z najboljšim življenjepisom in najboljšo osebno predstavitvijo ter dobite povratno informacijo o tem, kako ste se odrezali! Nekateri so s hitrega zaposlitvenega pogovora 1 na 1 odšli tudi s terminom za podrobnejši pogovor, dogovorom o študentskem delu, nekateri celo z zaposlitvijo!

 

REZERVIRAJTE SI DATUME: pridite na pripravljalne delavnice in udeležite se hitrih zaposlitvenih pogovorov 1 na 1 z delodajalci!

 

NE ZAMUDITE - naslednji karierni dnevi bodo za študente Oddelka za agronomijo, Oddelka za zootehniko in Oddelka za živilstvo čez tri leta!

Vabljeni, da se nam pridružite na Kariernih dnevih Biotehniške fakultete za študente Oddelka za agronomijo, Oddelka za zootehniko in Oddelka za živilstvo!