Teden odprtih predavalnic Biotehniške fakultete 26. 2. - 1. 3. 2024

Dragi dijaki in dijakinje, 

od ponedeljka, 26. februarja 2024, do petka, 1. marca 2024, vas v okviru Tedna odprtih predavalnic Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani, vabimo na predavanja na Biotehniško fakulteto Univerze v Ljubljani. Predavanjem se lahko pridružite na oddelkih fakultete in v živo spoznate nekaj vsebine različnih študijev na naši fakulteti.

Namen Tedna odprtih predavalnic je, da boste lahko spoznali fakulteto, profesorje in študente, doživeli vlogo študenta iz prve roke in se tudi nekaj novega naučili o vedah o življenju, upravljanju z naravnimi viri, pridelovalnih in predelovalnih tehnologijah ter varstvu narave. Z udeležbo na predavanjih vam želimo olajšati odločitev med različnimi študijskimi programi 1. stopnje na Biotehniški fakulteti. 

Vljudno vabljeni tudi vsi, ki svoje odločitve glede izbire študija še niste sprejeli, a se čutite povezani z naravo ter vidnimi in nevidnimi procesi v njej, vas zanima oblikovanje krajine, prihodnost človeške, rastlinskih in živalskih vrst, se sprašujete o varnosti hrane ali se navdušujete nad proizvodi, ki jih lahko ustvarite iz naravnih materialov

Seznam predavanj je na povezavi spodaj. 

Predhodna prijava na predavanja ni potrebna, razen za predavanja, kjer je to izrecno navedeno v tabeli spodaj. Prijave za nekatera predavanja zbiramo na povezavi: https://bit.ly/3wbWATI  

Če si boste izbrali predavanja v dopoldanskih urah, lahko dobite potrdilo o upravičeni odsotnosti od pouka. Kontakt za pridobitev potrdila je Karierni center Biotehniške fakultete na naslovu: 

Seznam predavanj v sklopu Tedna odprtih predavalnic

 

Veselimo se srečanja z vami!