štartaj svoj posel_EIT_Food_Biotehniška_fakulteta_FB_cover_2  

 

Pridružite se nam v ponedeljek, 8. novembra 2021, ob 16. uri, v prostorih Doma kulture Kamnik. Na dogodku bodo predstavljeni koraki za razvoja startup podjetja in nekaj agroživilskih startupov, potekali pa bodo tudi pogovori z investitorji. 

Delavnico bo vodil dr. Blaž Zupan, podjetnik - soustanovitelj in solastnik več podjetij v Sloveniji in tujini, iz nekaterih je tudi že uspešno izstopil s prodajo deleža. Dr. Blaž Zupan je aktiven investitor, mentor in svetovalec velikim podjetjem in podjetnikom začetnikom. Na Univerzi v Ljubljani pa je nosilec podjetniških predmetov na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo, Naravoslovnotehniški fakulteta, Ekonomski fakulteti ter Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo.  

Predstavljeni bodo ključni koraki pri razvoju startup podjetja:  

● 3 sestavine »dobre ideje«,
● 3 sestavine poslovne priložnosti,
● 3 ključne naloge podjetniške ekipe,
● 3 najpogostejši načini financiranja.    

Svoje izzive na podjetniški poti bodo z nami delili zanimivi startupi iz sveta agroživilstva, med njimi tudi Waboost ter Agriot.  

Se sprašujete kako najti zagonski kapital, če razvijate lasten izdelek ali storitev v agroživilskem sektorju? Kaj zanima potencialne investitorje in kako se pripraviti na njih? Prisluhnite gostom in pridite do odgovora. Z nami bodo eni izmed najbolj aktivnih domačih investitorjev, zato bo pogovor gotovo zanimiv in poučen.  

Dogodek bo potekal v skladu s PCT pogoji (Preboleli-Cepljeni-Testirani).   

Prijavite se na dogodek na povezavi.  

Dogodek poteka v organizaciji EIT Food Hub Slovenija in Biotehniške fakultete v sodelovanju s KIKštarterjem.