Fotografija

Na Univerzi v Ljubljani z zaskrbljenostjo in žalostjo spremljajo dogajanja v zvezi z ujmo, ki je prizadela velik del Slovenije. Zavedajo se, da je med prizadetimi tudi veliko naših študentov, zaposlenih, njihovih svojcev, prijateljev, ki v teh trenutkih potrebujejo pomoč, zato so v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije organizirali akcijo zbiranja pomoči Srčna UL za prizadete v poplavah.

Zaposlenim in študentom, ki so jih poplave prizadele in bodo zaprosili za pomoč, priporočajo, da pripravijo čim bolj popolno dokumentacijo in dokazila o škodi, podobno kot za predložitev vloge zavarovalnicam. Vloge in dokumente bodo lahko posredovali kontaktnim osebam na članicah, kjer ste zaposleni, in rektoratu. Seznam kontaktnih oseb bo objavljen na spletnih straneh Srčne UL . Prvi krog za oddajo vlog za pomoč se izteče v sredo, 20. septembra 2023.

Pošljite SMS sporočilo na številko 1919 s ključno besedo SRCNAUL5 (prispevali boste 5 EUR) ali SRCNAUL10 (prispevali boste 10 EUR) za pomoč prizadetim v poplavah.

Prispevate lahko tudi z nakazilom:

Zveza prijateljev mladine Slovenije
Dimičeva 9, 1000 Ljubljana
TRR DH: SI56 6100 0000 3512 232
Sklic: SI00 07-245104
Namen: POMOČ POPLAVE 2023
Koda namena: CHAR

QR kodo odprite v mobilni banki in darujte poljuben znesek.

Nakazilo

 

Več informacij na spletni strani Univerze v Ljubljani na povezavi.