Zaposlenim in študentom, ki so jih poplave prizadele in bodo zaprosili za pomoč, priporočamo, da pripravijo čim bolj popolno dokumentacijo in dokazila o škodi, podobno kot za predložitev vloge zavarovalnicam. Vloge in dokumente boste lahko posredovali kontaktnim osebam na članicah, kjer ste zaposleni, in rektoratu. Seznam kontaktnih oseb bomo objavili na spletnih straneh Srčne UL v roku enega tedna. Prvi krog za oddajo vlog za pomoč se izteče 20. septembra.

Univerza v Ljubljani v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije zbira sredstva za namen pomoči študentom in zaposlenim UL zaradi poplav 2023. JAVNI RAZPIS za dodelitev finančne pomoči študentom in zaposlenim, je ODPRT DO 20. 09. 2023.

Za pomoč lahko zaprosijo študenti z veljavnim statusom študenta v študijskem letu 2022/2023 in zaposleni na UL, ki so se znašli v stiski zaradi poplav. Pomoč bo dodeljena v obliki finančnih sredstev. Izbranim upravičencem bo ZPMS dodeljena sredstva nakazala na transakcijski račun.

Zaposlenim in študentom, ki so jih poplave prizadele in bodo zaprosili za pomoč, priporočamo, da pripravijo čim bolj popolno dokumentacijo in dokazila o škodi, podobno kot za predložitev vloge zavarovalnicam. Vloge in dokumente upravičenci posredujejo kontaktni osebi na posamezni članici, kjer so zaposleni. Na Biotehniški fakultet je kontaktna oseba Tajnik BF Darko Klobučar ().

Več informacij je na razpolago v pripetem Razpisu in na spletni strani www.uni-lj.si/srcnaul, kjer so objavljene naslednje informacije:

  • Razpisna dokumentacija in obrazec za vlogo za pridobitev pomoči
  • Navodila za postopek oddaje vloge za prijavitelje na razpisu
  • Seznam kontaktnih oseb na članicah in rektoratu

Srčna UL poplave benner.png

Vse zaposlene, ki jih poplave niso prizadele, prosimo, da po svojih močeh pomagate zaposlenim na Univerzi v Ljubljani in študentom s prispevki, in sicer prek SMS sporočil ali pa neposredno z nakazili.

Pošljite SMS sporočilo na številko 1919 s ključno besedo SRCNAUL5 (prispevali boste 5 EUR) ali SRCNAUL10 (prispevali boste 10 EUR) za pomoč prizadetim v poplavah.

Prispevate lahko tudi z nakazilom:

Zveza prijateljev mladine Slovenije Dimičeva 9, 1000 Ljubljana TRR DH: SI56 6100 0000 3512 232 Sklic: SI00 07-245104 Namen: POMOČ POPLAVE 2023 Koda namena: CHAR

QR.PNG

QR kodo odprite v mobilni banki in darujte poljuben znesek.