OBVESTILO O OBNOVITVENEM TEČAJU ZA SVETOVALCE ZA FFS
(PREJ ZA ODGOVORNE OSEBE IN PREDAVATELJE IZ FITOMEDICINE)

V skladu z Zakonom o fitofarmacevtskih sredstvih (Uradni list RS, št. 83/12) Katedra za fitomedicino, kmetijsko tehniko, poljedelstvo, pašništvo in travništvo na Biotehniški fakulteti v Ljubljani organizira obnovitveni tečaj za svetovalce za FFS, ki bo v sredo, 27. januarja 2021, se bo glede na zdravstvene razmere odvijal na daljavo preko spletne aplikacije Cisco Webex.

Za udeležbo na tečaju si priskrbite računalniško opremo za avdio-video povezavo in seveda dobro internetno povezavo. Bolj natančna navodila glede povezave vam bomo poslali pred tečajem.

Prijave sprejemamo po elektronski pošti na naslov:

in po pošti na naslov: Katarina KOS, BF, Oddelek za agronomijo, Katedra za fitomedicino..., Jamnikarjeva 101, 1111 Ljubljana

Prijava sestoji iz izpolnjenih obrazcev »PRIJAVNICA« in »PODATKI ZA IZSTAVITEV RAČUNA«, če potrebujete predračun. Prijave sprejemamo do vključno 4. januarja 2021.

Število mest na tečaju je omejeno, prijavi se lahko do največ 60 udeležencev.

V primeru premajhnega števila prijav ali izrednih zdravstvenih ukrepov si pridržujemo pravico do odpovedi tečaja ali prilagojenega načina izvedbe tečaja!

Cena tečaja:  61 €  + 22% DDV = 74,42 €

Tečaj lahko plačate neposredno na TRR SI56 0110 0603 0707 410, obvezno pa navedite sklic 00 34510-400001 in v namen plačila vpišite datum tečaja in ime udeleženca! V kolikor izrecno potrebujete predračun in boste plačali preko naročilnice, nam sporočite podatke in vam pošljemo predračun. Račun prejmete po pošti po zaključenem tečaju.

Kontaktna oseba: Katarina Kos, e-pošta:


Vodja tečaja: Izr. prof. dr. Franci Aco Celar

Ljubljana,  15.12.2020                                              

Obvestilo
Urnik predavanj
Prijavnica