KARIERNI DNEVI

Karierni center Biotehniške fakultete (BF), Študentski svet BF ter Študentska organizacija BF vabijo na Karierne dneve za študente oddelkov za agronomijo, zootehniko in živilstvo! V letu 2020 smo jih žal morali odpovedati, letos pa se bomo družili kar preko spleta! Prisluhnite delodajalcem z vaših področij! Predstavili vam bodo, kaj počnejo, kaj pričakujejo od novih sodelavcev in kakšne priložnosti nudijo mladim! 


 

"Ogrejmo se za karierne dneve BF 2021: Kako prepričati delodajalca in podkuriti kariero v agroživilstvu?"

Interaktivna delavnica v organizaciji EIT food hub Slovenija in Biotehniške fakultete

Pridruži se nam na interaktivni delavnici, kjer bomo najprej izpilil tvoj nastop pred delodajalcem. Predstavili bomo najpomembnejša pravila in trike komuniciranja preko videokonferenčnih sistemov (Zoom, Webex, MS Teams ipd.). Delavnico bo vodila izkušena trenerka nastopanja energična Nika Močnik iz Eventnika.

Sledila bo dvojna doza inspiracije in poguma. Svoj pogled na razvoj kmetijstva in živilstva ter vlogo mladih kadrov v tem dinamičnem področju gospodarstva, bosta predstavila g. Janez Bojc, dolgoletni direktor podjetja Žito in  dr. Tatjana Zagorc, direktorica Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij pri GZS.

Dogodek bomo zaključili s sproščenim in zelo odprtim pogovorom z gosti, ki ga bo moderiral dr. Aleš Kuhar, profesor na Biotehniški fakulteti in druženjem v BF-jevskem DISCORD-u (z virtualnim DJ-jem, ki bo izpolnjeval vaše glasbene želje https://discord.com).

KDAJ? torek 13.4. 2021 ob 16:00

KJE? virtualno (CISCO Webex), potrebna je registracija preko POPRa.

PRIJAVA: TUKAJ (prijavite se z digitalno identiteto, tj. uporabniško ime za ŠIS)

Prvič na POPRu? Oglejte si kratek video z navodili (za prijavo na dogodke).

 

Več na https://www.eitfood.eu/.

 

eit_eu_logo_mainEIT_Food_RIS_logo_full_colour

EU Logo RGB Left

 


 

Spremljajte Facebook (event) in Instagram Biotehniške fakultete, kjer bomo razkrivali delodajalce, ki se nam bodo pridružili, zaupali pa nam bodo tudi informacije kot so: kakšen CV preferirajo, ali vključite hobije v CV ipd.

KDAJ? sreda in četrtek, 14. in 15. april 2021 ob 15.00

KJE? virtualno (povezavo do dogodka na webexu dobite na POPRu)

PRIJAVA: TUKAJ (prijavite se z digitalno identiteto, tj. uporabniško ime za ŠIS)

Prvič na POPRu? Oglejte si kratek video z navodili (za prijavo na dogodke).

Ne zamudite - naslednji karierni dnevi bodo za študente oddelkov za agronomijo, zootehniko in živilstvo čez dve leti!

Z nami bodo:

sreda, 14. april 2021 četrtek, 15. april 2021

HITRI ZMENKI

Študenti, ki ste se v študijskem letu 2019/2020 prijavili in izpolnili pogoje za sodelovanje na hitrih zmenkih, boste v kratkem obveščeni in dobili nadaljnja navodila. Vsa mesta so že zapolnjena.

Vabljeni, da se nam pridružite Kariernih dni Biotehniške fakultete za študente oddelkov za agronomijo, zootehniko in živilstvo! Dobrodošli ste tudi študenti drugih smeri, ki vas zanimajo posamezni delodajalci!