KARIERNI DNEVI G (2)

 

Karierni center Biotehniške fakultete (BF), Študentski svet BF ter Študentska organizacija BF vabijo na Karierne dneve za študente oddelkov za gozdarstvo in obnovljive gozdne vire!

Karierni dnevi so sestavljeni iz:

 • predstavitev delodajalcev

  • 22. april 2021 ob 15.00; spletna izvedba
  • PRIJAVE preko POPRa, (prijavite se z digitalno identiteto, tj. uporabniško ime za ŠIS)

​Prvič na POPRu? Oglejte si kratek video z navodili (za prijavo na dogodke).

Spremljajte Facebook (event) in Instagram Biotehniške fakultete, kjer bomo razkrivali delodajalce, ki se nam bodo pridružili, zaupali pa nam bodo tudi informacije kot so: kakšen CV preferirajo, ali vključite hobije v CV ipd.

 

 • hitrih zmenkov

  • 22. april 2021, ob 17.00 oz. po predstavitvah delodajalcev; spletna izvedba (prijave zaprte)

​Vsi, ki se boste udeležili hitrih zmenkov:

 1. Pridete, na eno izmed (spletnih) pripravljalnih delavnic (prijava preko POPRa).
 2. Pripravite CV, ki bo prepričal delodajalca.
 3. CV pokažete karierni svetovalki (spletno svetovanje, prijava bo omogočena vsem, ki se boste udeležili pripravljalnih delavnic).
 4. Ker ste bili na delavnici in svetovanju, dobite možnost prijave na hitre zmenke.
 5. Na hitrih zmenkih se izkažete z najboljšim CVjem in najboljšo osebno predstavitvijo in dobite povratno informacijo, o tem, kako ste se odrezali! Nekateri so s hitrega zmenka odšli tudi s terminom za podrobnejši razgovor, dogovorom o študentskem delu, nekateri celo z zaposlitvijo!

 

Ne zamudite - naslednji karierni dnevi bodo za študente oddelka za gozdarstvo in obnovljive gozdne vire bodo čez tri leta!

Vabljeni, da se nam pridružite Kariernih dni Biotehniške fakultete za študente oddelka za gozdarstvo in obnovljive gozdne vire!