Srčna UL sms

 

Z Univerze v Ljubljani so sporočili, da so v okviru akcije Srčna UL do ponedeljka 23. avgusta 2021, zbrali 9.643,45 evrov.

Akcija bo potekala še do jeseni, zato na univerzi ponovno apelirajo na vse, da podprete akcijo ter s tem pomagate študentkam in študentom.  

Pomagati je mogoče s kratkim telefonskim sporočilom na številko 1919 s ključno besedo SRCNAUL5 (prispevek 5 EUR) ali SRCNAUL10 (prispevek 10 EUR). 
Sredstva se lahko nakaže tudi na transakcijski račun ZPMS ali s sklenitvijo donatorske pogodbe.

 

Na spletni strani Srčna UL je zapisano: »Namen projekta, v katerem sodelujemo z Zvezo prijateljev mladine Slovenije, je pomoč študentom, katerim je epidemijo stisko poglobila in so tako ostali brez virov za preživetje in se spoprijemali z drugimi težavnimi osebnimi okoliščinami. Sredstva se nakazujejo na transakcijski račun Zveze prijateljev mladine Slovenije, ki tudi sodeluje pri končni razdelitvi sredstev študentkam in študentom v finančnih stiskah. Svojo srčnost je z donacijami pokazalo že veliko zaposlenih in študentov Univerze v Ljubljani ter širša družba. Hvala ❤«

 

Akcijo zbiranja donacij lahko podprete na druge načine: 

1. z delitvijo vsebin na družbenih omrežjih.

Na družbenih omrežjih Univerze v Ljubljani (Instagram in Facebook) in spletni strani Srčne UL redno objavljamo informacije o projektu.
Vabljeni k:

  • delitvi objav;
  • uporabi okvirja Podpiram Srčno UL, na povezavi IG objava Srna UL
  • na profilni sliki na Facebooku, na povezavi FB objava Srčna UL;

2. z uporabo ozadja Srčne UL na video sestankih, predloga na povezavi;

3. z vključitvijo poziva Srčna UL v vaš elektronski podpis, predloga na povezavi

4. s promocijo akcije Srčna UL na dogodkih, predloge na poveazvi.  

 

Vaše sodelovanje je dragocen prispevek pri premagovanju finančnih težav, v katerih se znajdejo študentke in študenti UL. Dobrodošle tudi vaše ideje za okrepitev prepoznavnosti projekta. Te nam lahko sporočite na E: .  

Za kakršno koli podporo se vam najlepše zahvaljujemo.

Veseli nas tako dober odziv, s katerim smo pokazali tistim, ki potrebujejo pomoč, da v teh nenavadnih časih niso sami. 

 

Si študent/-ka, ki potrebuje pomoč?

Prijavi se na razpis za pridobitev denarne pomoči.

Ker želimo, da pomoč resnično pride do tistih študentov, ki pomoč potrebujete, smo postavili določene kriterije za pridobitev pomoči. V razpisni dokumentaciji vam predstavljamo pogoje in postopke oddaje vloge za pomoč študentom v stiski. Vsaka vloga bo obravnavana z najvišjo stopnjo zaupnosti.   

  • Najava razpisa Srčna UL na povezavi 
  • Vloga za dodelitev finančne pomoči študentom Univerze v Ljubljani v stiski na povezavi


POMEMBNO: Razpis bo v veljavi od 1. 9. 2021 do 15. 10. 2021. Komisija za ocenjevanje vlog Srčne UL bo obravnavala samo v razpisnem terminu prejete vloge.

 

Več informacij je na voljo na spletni strani SRČNE UL.   

 

Ostanite srčni.