razpis_krka



Krkine nagrade za raziskovalske dosežke študentk in študentov se podeljujejo oktobra. Že drugo leto zapored so bili simpozija in razglasitvi Krkinih nagrajencev organizirani kot spletni dogodki, ki si jih je še vedno mogoče ogledati na spletni strani Krkinih nagrad, podelitev 51. Krkinih nagrad za dodiplomske in podiplomske raziskovalne naloge si lahko ogledate na povezavi .
Znanstveni odbor Sveta Sklada Krkinih nagrad je mladim avtorjem na visokošolski ravni podelil 5 velikih Krkinih nagrad za raziskovalno nalogo, 25 Krkinih nagrad, 44 posebnih pohval in 40 Krkinih priznanj.

 

razpis_raziskovalka


Razpis za 52. Krkine nagrade za dodiplomske in podiplomske raziskovalne naloge za leto 2022 je objavljen na povezavi, rok za prijavo je sreda, 6. julij 2022. 


Vse zainteresirane vabijo, da vstopijo v spletno svetovalnici na povezavi in si ogledajo nekaj usmeritev, ki so jih Krkini strokovnjaki podali pri posameznih fazah priprave raziskovalne naloge.


Vse informacije, povezane z razpisom za 52. Krkine nagrade, zanimivosti in nasveti za uspešno raziskovalno delo so objavljeni na spletni strani Krkinih nagrad na povezavi ali na Instagram profilu @krkinenagrade