Pozdravljene dijakinje, pozdravljeni dijaki!

Zaradi trenutnih epidemioloških razmer, bodo Informativni dnevi 2022 na naši fakulteti potekali preko spleta in sicer:

  • v petek, 11. februarja 2022 ob 10.00 in 15.00
  • v soboto, 12. februarja 2022 ob 10.00

Vsa srečanja bodo potekala v obliki spletnih predstavitev, ki bodo ponudila uporabne informacije glede študija in priložnost, da se preko spleta srečate s predstavniki in študenti oddelkov in študijev na Biotehniški fakulteti. 

Vse informacije o vpisu najdete na povezavi.

Do takrat vas vabimo, da sledite naši fakultetni FB strani, ali oddelčnim FB stranem. Veliko zanimivih zgodb pa najdete tudi na YT kanalu Biotehniške fakultete.

Napoved informativnega dne 2022_splet

Obveščamo vas, da se informativni dnevi snemajo. Posnetki bodo obdelani in brez vsakršnih osebnih podatkov naloženi na YouTube kanal UL, Biotehniške fakultete.

Z vstopom na povezavo dajete Biotehniški fakulteti nepreklicno soglasje in pravico, da napravi video in zvočne posnetke, pridobljeni material pa uporabi po lastni presoji za namen promocije Biotehniške fakultete.

Biotehniški fakulteti odrekate vsakršno odgovornost v zvezi z navedenim in se seznanjate s tem, da Biotehniška fakulteta ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnokoli premoženjsko škodo ali izgubo premoženja kot posledico navedenega.

Zgodbe alumnov fakultete na FB in IG Biotehniške fakultete 

Odločitev za študij je odločitev za prihodnost in kako raznolike priložnosti ponuja Biotehniška fakulteta vam bodo najlažje predstavili alumni fakultete. V kratkih zgodbah vam na družbenih omrežjih fakultete, Facebooku, Instagramu in LinkedInu, predstavljamo njihov pogled na študij ter kako so jim praktično delo in izkušnje pridobljene v času študija pomagale na njihovi poslovni poti. Na Facebook in Instagramu profilu lahko v opciji »story« spremljate tudi izjave študentov naše fakultete, ki so z nami delili razmišljanje, zakaj so se odločili za posamezen študij. Vabimo vas tudi, da nam začnete na družbenih omrežjih slediti, da boste seznanjeni tudi z drugim dogajanjem in aktivnostmi na fakulteti.   

  • Ocean orchids, soustanovitelj in direktor podjetja Ocean Orchids, ki je vodilni proizvajalec in tržnik orhidej v srednji in jugovzhodni Evropi, Tomaž Jevšnikagronomija
  • Senckenberg Natural History Collections Dresden, Museum of Zoology, znanstvenica na področju naravovarstvene in populacijske genomike plazilcev, dr. Melita Vambergerbiologija
  • Genialis, bioinformatik, Anže Lovše, biotehnologija
  • Oblikovanje z naravo, krajinsko arhitekturno svetovanje in oblikovanje, Kaja Flis s.p., krajinska arhitektka, Kaja Fliskrajinska arhitektura
  • Zavod za gradbeništvo Slovenije, mladi raziskovalec, Rožle Repičlesarstvo
  • Univerza 'Cornell University', Oddelek za živilstvo, strokovni sodelavec za področje mlekarstva (Dairy Extension Associate); enota univerze, ki prenaša znanje z univerze na industrijo; del skupine, ki se ukvarja s COVID-19 za zvezno državo New York (Food Industry COVID-19 Emergency Task Force), dr. Aljoša Trmčićživilstvo in prehrana