ML2021_banner2_obrezan

V letu 2022 je za nagrado mentor leta 2021 prispelo 68 vlog, kar potrjuje pomen zavedanja dobrih mentorskih praks tudi v časih, ki so polni izzivov in zahtevajo maksimalno prilagodljivost. Od prispelih vlog je bilo 54 vlog v slovenščini, 14 v angleščini, 3 vloge pa so bile neveljavne. 

Skupno je bilo za nagrado Mentor leta 2021 predlaganih 63 različnih mentoric oziroma mentorjev, od tega kar 5 iz Biotehniške fakultete. Med nominiranci so iz Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani dr. Matej Butala, s Katedre za biokemijo, dr. Cene Fišer, s Katedre za zoologijo, obe katedri sta del Oddelka za biologijo, dr. Miha Krofel s Katedre za zdravje gozda in upravljanje prostoživečih živali Oddelka za gozdarstvo in obnovljive gozdne vire, dr. Vida Rezar, s Katedre za prehrano Oddelka za zootehniko in dr. Robert Veberič, s Katedre za sadjarstvo, vinogradništvo in vrtnarstvo Oddelka za agronomijo.

Dogodek bo potekal v živo v Dvorani prof. dr. Janeza Hribarja in hibridno prek neposrednega prenosa na YouTube kanalu Mlade akademije na povezavi
Za udeležbo v živo je nujna registracija, zaželeno pa je, da potrdite tudi prisotnost na povezavi
Število mest je omejeno.

 

Slavnostna prireditev bo tradicionalno organizirana skupaj z Javno agencijo za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije. 

 

Seznam vseh nominiranih mentoric in mentorjev je objavljena spletni strani Društva Mlada akademija na povezavi 

 

Več informacij o podelitvi nagrade Mentor leta 2020, ko je nagrado prejel prof. dr. Emil Erjavec je objavljenih v novici na spletni strani Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani na povezavi