Test osebnosti_delavnica
 

Delavnica Test osebnosti in kakšno delovno okolje je zame?

Bi radi bolje spoznali samega sebe in svoje osebnostne lastnosti? Že veste, katero delovno okolje in naloge so vam pisane na kožo? Vam ustreza timsko delo, delo z ljudmi ali bolj individualno, analitično delo? Morda uživate v razvojnih nalogah, se radi soočate s strokovnimi izzivi in se dobro spopadate z novimi situacijami? Na interaktivni delavnici boste pod vodstvom izkušenih strokovnjakinj iz Centra za psihodiagnostična sredstva izpolnili test osebnosti, na podlagi katerega boste ugotovili vaša močna področja ter na katerih področjih imate primanjkljaj in jih boste v prihodnje krepili. Z boljšim poznavanjem svojih osebnostnih lastnosti se boste lažje predstavili delodajalcem ter izpostavili svoja močna področja, ki so vaš osebni podpis, in s katerimi boste izstopali pri iskanju zaposlitve.

KDAJ bo potekala delavnica?

V ponedeljek, 14. novembra 2022, od 16. do 19. ure 

KJE bo potekala delavnica?

Na Oddelku za krajinsko arhitekturo Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani (stavba Oddelka za agronomijo in Oddelka za krajinsko arhitekturo, 2. nadstropje na levo, računalniška učilnica KA - računalniška 1)

KOMU je namenjena delavnica?

Delavnica je namenjena vsem študentom Biotehniške fakultete, ki bi želeli bolje spoznati sebe
Delavnica je brezplačna.

ŠTEVILO prostih mest

Na voljo je 19 prostih mest. 

PRIJAVE potekajo preko POPR-a na povezavi TUKAJ

Vabljeni!

 

Cikel delavnic in predavanj za krepitev kompetenc študentk in študentov s področja komuniciranja

V decembru bodo v sklopu Kariernega centra Biotehniške fakultete potekale še 3 delavnice oziroma predavanja na temo komunikacije z naslovi »Asertivno komuniciranje«, »Kako postati bolj samozavesten« in »RETORIKA ali kako uspešno nastopati«. Milena Zorić Frantar, strokovna sodelavka v Kariernem centru Biotehniške fakultete je pojasnila: »Študentke in študenti boste s pomočjo zunanje strokovnjakinje za komuniciranje, Tatjane Zidar Gale, spoznavali, kako uspešno komunicirati in reševati konflikte v vsakdanjem življenju, kako se predstaviti delodajalcem, kako premagati tremo in uspešno javno nastopati in še veliko drugih zanimivih tematik

 

Karierni dnevi v študijskem letu 2022/2023

Karierni dnevi bodo tako kot v preteklih letih ponujali priložnost za pridobivanje in nadgrajevanje veščin in znanja, ki jih potrebujejo študentke in študenti oziroma diplomantke in diplomanti pri vstopu na trg dela. V sklopu kariernih dni bodo potekale delavnice Kako pripraviti dober življenjepis?, Kako se uspešno predstaviti na zaposlitvenem razgovoru?. Del kariernih dni bo tudi okrogla miza z delodajalci, možnost hitrih zmenkov in mreženja z delodajalci

Napovedi in novice v povezavi s izobraževanji za študentke in študente, objave prostih delovnih mest in drugih kariernih priložnosti lahko spremljate na spletni strani Kariernega centra Biotehniške fakultete ter družbenih omrežjih Biotehniške fakultete kot sta Facebook in Instagram. Vsa izobraževanja, ki potekajo v sklopu Kariernih centrov Univerze v Ljubljani se nahajajo na POPR-u - Portal Osebnega in Profesionalnega Razvoja in so za študentke in študente Univerze v Ljubljani brezplačna.