Vabilo na odgodek FB_IG

 

Kakšna dela opravljajo vaši starejši kolegi? Katera znanja, ki jim jih je dala fakulteta, najbolj potrebujejo? Kaj so se morali naučiti sami in kaj vam priporočajo? Na katerem delovnem mestu se trenutno nahajajo in katere delovne naloge opravljajo?

Prisluhnite zanimivim osebnim kariernim zgodbam starejših kolegov, pridružite se mentorskemu programu Osvetlitev na delovnem mestu in spoznajte delovno okolje mentorja za 1 delovni dan. 

Na dogodku se boste seznanili s potekom mentorstva in lahko se boste kar takoj dogovorili, katerega mentorja si želite spoznati podrobneje v delovnem okolju.

Z nami bodo:

  • Špela Tajnšek Merčon, Acies Bio d.o.o. (mag. biotehnol., raziskovalka na področju biotehnologije in koordinatorica tehnične pomoči)
  • izr. prof. dr. Tadeja Režen, Medicinska fakulteta, Inštitut za biokemijo in molekularno genetiko, Center za funkcijsko genomiko in biočipe (univ. dipl. biolog., dr. znanosti iz biokemije in molekularne biologije)
  • Blaž Trlep, Slorest d.o.o. (mag. inž. živilstva, strokovnjak za zagotavljanje kakovosti)
  • Eva Hrvatin, Delamaris d.o.o. (mag. inž. živilstva, tehnolog)
  • Uroš Morela, Meso Kamnik d.d. (mag. inž. živilstva, vodja področja za sveže meso)

PRIJAVA PREKO POPR-a: https://popr.uni-lj.si/leap/event.html?id=16456&service=Careers%20Service  

Prav lepo ste vabljeni vsi študenti, še posebej pa bo dogodek namenjen študentom Živilstva in prehrane, Biotehnologije ter Biologije.

Se kmalu vidimo!