FB_Summer_Internship__002_.jpg

Študentom ponujamo plačano poletno prakso, možnost pridobivanja dragocenih izkušenj, vpogled v delovanje različnih oddelkov znotraj Korporativnega centra ter možnost učenja in mreženja ob zanimivem delu z vrhunskimi strokovnjaki.

K prijavi vabimo študente zadnjega letnika dodiplomskega ali podiplomskega študija, ki so analitični, komunikativni, proaktivni, natančni, imajo veliko željo po učenju in jih zanima delo v farmacevtskem podjetju.

Prijave s priloženim življenjepisom v angleškem jeziku sprejemamo prek spodnjega spletnega obrazca, najkasneje do 10.6. 2024.

talentnetwork.novartis.com/Internshipslvn

Korporativni center Ljubljana je eden od šestih centrov, ki so strateško razporejeni v šestih mestih v različnih časovnih pasovih – Kuala Lumpur, Hyderabad, Praga, Dublin, Ljubljana in Ciudad de México. Stremimo k operativni odličnosti pri zagotavljanju visokokakovostnih rešitev na področju človeških virov, financ, tveganj in skladnosti, prava, komunikacij, digitalizacije in informacijske tehnologije, proizvodnje in oskrbe (vključno s upravljanjem dobavne verige, tehnologijo proizvodnje in drugimi področji) ter globalnega razvoja zdravil.