Skoči na vsebino
Ikona iskalnik Ikona iskalnik
Gumb išči

Karierni center

 

Dijaki

»Kako naj izberem med biologijo, biotehnologijo in mikrobiologijo? Kaj, če ne bom imel dovolj točk za vpis? Kakšna je razlika med univerzitetnim in visokošolskim strokovnim programom? Katere predmete naj izberem na maturi? Kje se po končanem študiju lahko zaposlim?...«

Taka in podobna vprašanja si zastavlja veliko dijakov pred vpisom na študij. To je popolnoma razumljivo! Študij je prvi korak na vaši karierni poti in ker začrtate smer, po kateri boste stopali v prihodnosti, je prav, da naberete čim več informacij, ki vam bodo pomagale pri odločitvi.

Pri tem vam lahko pomagamo tudi v Kariernem centru Biotehniške fakultete. Pišite na:  ali  in se dogovorite za termin svetovanja.

Več nasvetov za izbiro študija najdete tukaj.

Dragi straši, če ste naleteli na to spletno stran, v skrbi za vašega dijaka, lahko nekaj nasvetov, kako podpreti otroka pri odločitvi za študij najdete tukaj.

MAB00822

 

Študenti

"Kje se lahko zaposlim po zaključku študija? Kako napisati CV? Kako se naj pripravim na razgovor? Kako sploh iskati zaposlitev? Na kateri študijski program se naj vpišem na 2./3. stopnji? Kaj pa tujina?"

Za vsa vprašanja, vezana na vašo nadaljnjo študijsko pot, prehod v zaposlitev - pišite ali pokličite karierno svetovalko in se dogovorite za srečanje. Kontakt: Milena Zorić Frantar, ali na 01 320 30 41. Uradnih ur ni – vedno ste dobrodošli, zaželena pa je najava svetovanja.

 

Alumni

"Kako poiskati prvo zaposlitev? Ali moj CV prepriča delodajalca? Ali bi mi nadaljnji študij še razširil zaposlitvene možnosti?"

Na voljo smo vam tudi po zaključku študija na milena.zoricfrantar@bf.uni-lj.si ali na 01 320 30 41.