ppt nformativni BF 24.jpg

Drage dijakinje, dragi dijaki!

Izbira študija se začne z raziskovanjem interesov, osebnostnih lastnosti in potencialov, nadaljuje pa z informacijami o vsebinah študijskih programov.

Za vse tiste, ki vas zanimajo vede o življenju, upravljanje z naravnimi viri, pridelovalne in predelovalne tehnologije ter varstvo narave, smo pravi naslov za vas! Pripravili smo  predstavitve visokošolskih strokovnih in univerzitetnih študijskih programov, ki potekajo na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani. Pedagoški proces se odvija na različnih lokacijah v okviru kampusa pod Rožnikom in Rodici pri Domžalah, terensko in praktično delo pa tudi na drugih lokacijah po Sloveniji. 

Na Informativnih dnevih vas bodo sprejeli zaposleni na fakulteti in vam predstavili študijske programe, vpisne pogoje ter izvedbo študija. Študenti in študentke pa vam bodo predstavili obštudijske dejavnosti ter vas popeljali po fakulteti. 

Vabimo vas, da se nam pridružite na letošnjih informativnih dnevih, ki potekajo na vseh oddelkih fakultete in nas spoznate v živo. 

Informativni dnevi za dijake, kandidate za študije na Biotehniški fakulteti UL, bodo potekali:

  • v petek, 16. februarja 2024, ob 10.00 in 15.00 ter 
  • v soboto, 17. februarja 2024, ob 10.00.

Zemljevid lokacij, kjer bodo na informativnih dnevih potekale predstavitve za posamezne študijske programe (zemljevid z QR kodami bo tudi na vseh lokacijah, kjer bodo potekale predstavitve): 

zemljevid_BF_2023.png

 

Na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani se bo tudi v študijskem letu 2024/2025 na 1. stopnji izvajalo devet univerzitetnih ter štirje visokošolski strokovni študijski programi. 

Vljudno vabljeni!