Skoči na vsebino
Ikona iskalnik Ikona iskalnik
Gumb išči

Biologija

Drage dijakinje, dragi dijaki!

Veseli nas, da se zanimate za študij biologije na Oddelku za biologijo Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani, ki ima že več kot 100-letno tradicijo.

Predstavitev študijskega programa 1. stopnje biologije (UN), bo potekala v petek, 16. 2. 2024 ob 10. uri in ob 15. uri ter v soboto, 17. 2. 2024 ob 10. uri v prostorih Oddelka za biologijo na Večni poti 111 v Ljubljani. Predstavitvene stojnice aktivnosti Oddelka za biologijo bodo za vas pripravljene že eno uro pred začetkom programa v osrednji avli. Z vami bomo zaposleni in študenti Oddelka za biologijo, ki vam bomo predstavili sam študij in pestro obštudijsko dogajanje, prav tako pa vam bomo z veseljem odgovorili tudi na vsa vaša vprašanja.

Točne informacije o samem poteku informativnih dni na Biotehniški fakulteti najdete tukaj, več o vseh študijih, ki vam jih ponujamo na Biotehniški fakulteti, brošure in video predstavitve posameznih programov pa lahko najdete tukaj. Tu je podrobnejša predstavitev samega študija biologije. Če vas zanima, kaj so o študiju biologije povedali naši bivši uspešni diplomanti, lahko njihove spomine in zgodbe preberete tukaj. Pri izbiri študija vam lahko svetuje Karierni center BF.

V kolikor pa želite biti že zdaj seznanjeni z najnovejšimi informacijami in dogajanjem na Oddelku za biologijo in si ogledati, kaj vse se je dogajalo pri nas v preteklem obdobju, pa lepo vabljeni, da sledite našemu Facebook profilu @biologijaBFUL.

Lepo vas pozdravljamo in se že veselimo srečanja z vami,

kolektiv Oddelka za biologijo BF UL

 

BF-biologija_informativni

Hitre povezave