
Pod vodstvom mentorjev boste v treh delavnicah:
- spoznali ključne faze od ideje do izdelka na trgu, med drugim snovalsko razmišljanje v biotehniki, razvoj izdelkov in storitev z vključevanjem potrošnika, testiranje, optimiranje, lansiranje izdelka,
- pridobili kompetence etičnega in trajnostnega razmišljanja v podjetništvu,
- pridobili praktične izkušnje prepoznavanja potreb potrošnika in oblikovanja podjetniških priložnosti
- in izboljšali kompetence ustvarjalnosti, vključevanja virov, sodelovanja in komuniciranja.
Kdaj?
Delavnica bo potekala v popoldanskem času 25. maja ter 2. in 3. junija na Biotehniški fakulteti v Ljubljani (Jamnikarjeva 101). Delo bo potekalo v skupinah, ki bodo na zadnjem srečanju svojo rešitev predstavile pred ostalimi udeleženci in komisijo.
Kdo?
Prijavi se lahko vsak, ki ga zanimajo izzivi trajnostne preskrbe s hrano in iskanje inovativnih rešitev zanje. Že oblikovane študentske ekipe, ki razvijate inovativne izdelke ali storitve, boste s pridobljenim znanjem lahko izboljšale svoje rešitve in uspešnost na trgu. Vabljeni tudi vsi, ki šele razmišljate o prijavi na tekmovanja za inovativne izdelke in storitve na področju biotehnike.
Razmišljaj in deluj podjetno. Izpolni Zunanja povezava na prijavnico Odpira se v novem oknu na povezavi.