Kakšen je obseg dela in plačilo?

Ure dela: 120 ur (približno 40 ur/mesec)
Plačilo na uro: 8,00 EUR bruto oz. 6,76 EUR neto

Kaj je cilj projekta?
Cilj projekta je ugotoviti, kako trajnostna je študentska prehrana na bone in podati iztočnice
za razvoj priporočil bolj trajnostne ponudbe študentske prehrane.

Kaj bomo na projektu delali?

  1. Spoznali se bomo s problematiko trajnostnega prehranjevanja s poudarkom na trenutni ponudbi hrane na študentske bone.
  2. Naučili se bomo, kako zasnovati kvalitativno raziskavo in pripraviti vprašanja za strukturirane intervjuje.
  3. Izvedli bomo intervjuje z lastniki oz. vodjami restavracij, ki ponujajo hrano na študentske bone v Ljubljani.
  4. Skupaj bomo opravili analizo podatkov in pripravili raziskovalno poročilo.

Kaj od vas pričakujemo?

  • Prisotnost na projektnih sestankih in vestno opravljanje projektnih aktivnosti v predpisanem roku.
  • Željo po pridobivanju novega znanja in izkušenj.
  • Komunikativnost in samoiniciativnost pri organizaciji terenskega dela, tj. intervjujev s ponudniki prehrane na študentske bone.
  • Razpoložljivost v času izvajanja projekta.

Kako se prijaviti/dobiti več informacij?

Če imaš kakšna dodatna vprašanja o projektu ali se nanj želiš prijaviti, nam pošlji sporočilo
na:

  • dora.matejak@fdv.uni-lj.si ali
  • sinja.coz@fdv.uni-lj.si.

V prijavi se nam na kratko predstaviš ter razložiš, zakaj bi sodeloval_a na projektu.

Več informaicj o projektu se nahaja Povezava na dokument TUKAJ Odpira se v novem oknu