Nadaljevalne_delavnice.png

Z nami bo izkušena predavateljica Tatjana Zidar Gale, ki že vrsto let vodi seminarje in delavnice retorike, pogajanj, medosebnega komuniciranja, reševanja konfliktnih situacij, med drugim izvaja tudi individualni in skupinski coaching. Je soavtorica knjig Dialog – gibalo sprememb in učbenika Retorika, uvod v govorniško veščino ter avtorica knjig Retorika – moč besed in argumentov, Medosebno komuniciranje na delovnem mestu in Retorika – veščina prepričevanja.

Dobimo se ob torkih, zato si rezervirajte datume: 28.11., 5.12. in 12.12.2023 ob 17. uri v sejni sobi dekanata (Jamnikarjeva 101, 1. nadstropje). Lahko se udeležite vseh treh srečanj ali le posameznega srečanja.

PRIJAVE zbiramo v POPR-u na povezavi: https://bit.ly/3Qx9HFq

28.11. 2023 ob 17. uri - Stebri asertivnosti

Morda vas kdo začne kritizirati, lahko je to doma, med prijatelji ali pa bo to v novi službi. Morda boste vi hoteli komu povedati, da se z njim ali njegovim delom ne strinjate. Dobro je vedeti, kaj je v takih in podobnih neprijetnih situacijah zaželeno in kako se ni primerno odzvati. Kako postavimo meje, kako se odzvati na manipulativno, podrejeno in dominantno vedenje, kako pravilno rečemo NE, kako lahko delujemo, da nas bodo drugi spoštovali in nam zaupali. 

5.12. 2023 ob 17. uri - Kako samozavestno reševati konfliktne situacije in kako se uspešno pogajati

Kaj je treba poznati, ko se znajdete v konfliktni situaciji? Morda želite s pogajanjem doseči boljši položaj, status, morda celo višjo plačo? Kaj potrebujete in kdaj bo pogajanje primerno? Treba bo upoštevati oz. uporabljati pravila, kako konstruktivno reševati konfliktne situacije oz. kako se uspešno pogajati. Spoznali boste tudi harvardsko metodo načelnih pogajanj.

12.12. 2023 ob 17. uri - RETORIKA - moč besed in argumentov

Morda razmišljate, da vaš nastop še ni tako prepričljiv in samozavesten, kot bi lahko bil. Kaj vam še manjka? Kaj bi bilo treba še izboljšati? Učinkovit nastop vsekakor potrebuje dobro pripravo in vaje oz. trening. Na delavnici bomo delali na konkretnih primerih, potekale bodo simulacije nastopov v skupini. 

LEPO VABLJENI!