Kaj prinaša SEI?

Dvotedensko poletno šolo podjetništva. Možnost prakse v vrhunskem mednarodnem podjetju. Možnost vključitve v talent pool.

Kdo se lahko prijavi?

Študentke in študenti, ki so v drugem ali višjem letniku dodiplomskega študija ali na magistrskem študiju. Dobrodošli so študenti vseh študijskih smeri, predvsem pa spodbujamo prijave študentov naravoslovnih in tehničnih ved. 

Kaj vključuje poletna šola podjetništva?

"LEAN STARTUP" šolo podjetništva z ameriškim profesorjem ekonomije, Jayem Ebnom, University of St. Thomas. Gostujoča predavanja in obiske na terenu. Spoznavanje konceptov trajnostnega poslovanja in podjetniškega ekosistema. Delo na lastnem projektu od ideje do poslovnega pitcha. Smernice za startup podjetja in zaščito tvoje ideje. Povezovanje medijev in posla. Predstavitev študija, raziskovanja in dela v ZDA.

Kdaj bo potekala poletna šola podjetništva?

Julij 2024: dvotedenski program SEI 2024 vključuje 'Lean Start Up' šolo podjetništva z ameriškim profesorjem podjetništva in ekonomije Jayem Ebbnom z univerze St. Thomasa v Minnesoti in 20 gostujočih predavanj in obiskov na terenu. Program poteka v organizaciji Ameriškega veleposlaništva v Sloveniji.

Rok za prijave: petek, 15. marec 2024.
Število mest: 20.

Prijavnica na povezavi: SEI Program 2024 (amcham.si)

Več informacij o programu in prijavi:  Kontakt: AmCham Slovenija, 

PRIJAVI SE NA BREZPLAČNI PROGRAM SEI 2024!