Prijavitelji se lahko prijavijo na razpisana mesta pri izbranem glavnem mentorju v okviru znanstvenih ved in na izbranih raziskovalnih področjih:

  • Prof. dr. Primož Strojan, dr. med. (pstrojan@onko-i.si), raziskovalno področje mentorja: onkologija, raki glave in vratu, Doc. dr. Urška Kamenšek, univ. dipl. biol. (ukamensek@onko-i.si), raziskovalno področje mentorice: eksperimentalna onkologija, Viš. znan. sod. dr. Boštjan Markelc (bmarkelc@onko-i.si), raziskovalno področje mentorja: eksperimentalna onkologija, Doc. dr. sc. B. Mateja Krajc, dr. med. (mkrajc@onko-i.si), raziskovalno področje mentorja: genetska epidemiologija.

Kandidati za mladega raziskovalca morajo izpolnjevati naslednje pogoje:

  • še nima zaključenega doktorata znanosti oz. pridobljenega znanstvenega naslova doktor/doktorica znanosti, še ni bil zaposlen kot mladi raziskovalec, od zaključka študijskega programa druge stopnje oziroma izobrazbe, ki ustreza ravni izobrazbe, pridobljene po študijskih programih druge stopnje, in je v skladu z zakonom, ki ureja slovensko ogrodje kvalifikacij, uvrščena na 8. raven oziroma prijemljivega študijskega programa, doseženega v tujini, niso pretekla več kot 4 leta, povprečna ocena vseh izpitov in vaj (brez diplome) na študijskem programu prve stopnje in študijskem programu druge stopnje vsaj 8.

Rok za oddajo popolnih vlog je petek, 30. 4. 2024.

Vloge se pošljejo priporočeno po pošti na naslov: Onkološki inštitut Ljubljana, Kadrovska služba, Zaloška 2, 1000 Ljubljana, lahko pa se oddajo tudi osebno v Kadrovsko službo Onkološkega inštituta do dne, 30. 4. 2024, do 14. ure.  Vloge morajo prijavitelji dostaviti v zaprti ovojnici z oznako »NE ODPIRAJ – PRIJAVA« ter z oznako »Javni razpis za mladega raziskovalca v letu 2024, ime in priimek mentorja ter ime in priimek prijavitelja«. Nepravočasne vloge bodo z obvestilom zavržene. Vloge z nepravilno označeno ovojnico ne bodo predmet izbire in bodo vrnjene pošiljatelju.

Podrobnejše informacije najdete na povezavi: Onkološki inštitut Ljubljana - Novica (onko-i.si)