letak poletna sola 23.6.21

 

Poletna šola osnov bioinformatike: Osnove analiz podatkov mikrobnih genomskih zaporedij / Introduction to whole genome sequence analyses bo potekala od ponedeljka, 19. julija 2021, do petka, 23. julija 2021, na Biotehniški fakulteti v Ljubljani. Prijave zbirajo na povezavi, ali pa preko črtne kode na oglasnem letaku. Prijave sprejemajo do sobote, 3. julija 2021. Število mest je omejeno, sprejeli bodo 20 udeleženk in udeležencev.

Študentje se bodo na poletni šoli seznanili z uporabo informacijskih orodij za sestavljanje genomov in z analizami pridobljenih zaporedij, kot je npr. odkrivanje SNP, virulenčnih genov in konstrukcijo filogenetskih dreves. Vsak dan bodo imeli predavanja, diskusijo literature in praktično delo pod vodstvom organizatork poletne šole doc. dr. Polonca Štefanič Biotehniška fakulteta Univerze v Ljubljani in prof. dr. Jasna Kovač, Penn State University, ZDA.

Poletna šola bo potekala v slovenskem in angleškem jeziku (v kolikor se bodo prijavili tuji študentje).

Naslovni slider

Informacije o poletni šoli osnov bioinformatike: Osnove analiz podatkov mikrobnih genomskih zaporedij / Introduction to whole genome sequence analyses je objavljena tudi na spletni strani Univerze v Ljubljani na povezavi