Skoči na vsebino
Ikona iskalnik Ikona iskalnik
Gumb išči

Teden odprtih predavalnic na BF UL


Dijaki in dijakinje, vabljeni na Teden odprtih predavalnic Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani, ki bo potekal od ponedeljka, 26. februarja 2024, do petka, 1. marca 2024. V sklopu dogodka se lahko pridružite predavanjem na oddelkih Biotehniške fakultete in v živo spoznate nekaj vsebine različnih študijev na fakulteti.

Informativni dnevi na Biotehniški fakulteti UL 2024


Vabljeni na letošnje informativne dneve, ki bodo potekali v petek, 16. in soboto, 17. februarja 2024, na vseh oddelkih Biotehniške fakultete UL. Več informacij najdete tukaj.

Svečano podeljene fakultetne Prešernove nagrade študentom za leto 2023


V ponedeljek, 5. februarja 2024 je v Zbornični dvorani Univerze v Ljubljani potekala svečana podelitev Prešernovih nagrad študentom Biotehniške za leto 2023. Nagrado je prejelo 8 nagrajenk oz. nagrajencev.

BFestival 2024: Bioznanost in podnebne spremembe


Pridružite se nam na BFestivalu 2024, na katerem želimo z naslovno temo osvetliti, s katerimi raziskavami na tem področju se ukvarjamo na Biotehniški fakulteti. Pridružite se nam v četrtek, 15. februarja 2024, ob 9. uri na Biotehniški fakulteti, na Jamnikarjevi ulici 101 v Ljubljani, v stavbi dekanata, v dvorani dr. Janeza Hribarja.

Biotehniška fakulteta UL na 15. sejmu Informativa


V petek in soboto, 19. in 20. januarja 2024 je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal že tradicionalni sejem Informativa – največji izobraževalni sejem v Sloveniji, kjer se je v okviru univerzitetnega mesta predstavljala tudi Biotehniška fakulteta UL.

AktualnoVse novice


DogodkiVsi dogodki