Knjižni sejem_td

Dostop do Slovenskega knjižnega sejma na povezavi.

 

Uvodni+banner+1300x300

Obveščamo vas tudi, da je možno publikacije, ki jih izdaja Biotehniška fakulteta (povezava do publikacij) naročiti preko skupne spletne Založbe Univerze v Ljubljani (povezava do Založbe Univerze v Ljubljani). 

 

Založba Univerze v Ljubljani

UL21_zalozba_FB1920x1080_1

Založba Univerze v Ljubljani je skupna organizacijska enota vseh članic univerze, ki lahko zanje izvaja založniško dejavnost in izdaja njihove publikacije. 

Glavni namen ustanovitve založbe na Univerzi v Ljubljani je povezovanje založniške dejavnosti članic univerze in s tem omogočati enostavnejše in hitrejše izdajanje ter distribucijo in promocijo znanstvenih publikacij in tiskovin. 

S tem se zagotavlja podpora izobraževalnemu in znanstvenoraziskovalnemu delu na univerzi, hkrati pa se z vključevanjem v mednarodnega akademsko založništvo krepiti tudi mednarodno sodelovanja. 

Več informacij na spletni strani Univerze v Ljubljani na povezavi.

 

Vsebinska zasnova publikacij ostaja na Biotehniški fakulteti v okviru centralne in oddelčnih knjižnic Biotehniške fakultete

Na članicah, torej na Biotehniški fakulteti, pa še vedno poteka vsebinska zasnova publikacij, torej programska usmeritev še vedno poteka na Biotehniški fakulteti v okviru centralne in oddelčnih knjižnic Biotehniške fakultete.