Ne zamudite edinstvene priložnosti za dodatno krepitev svojih raziskovalnih in inovacijskih spretnosti in se pridružite junijskemu programu fundacije InfraBooster!

fotka1.jpg

Dobrodošli vsi:

  • ki se ukvarjate z raziskovalno dejavnostjo na področju agroživilstva,
  • ki se sprašujete, kako prenesti praktično znanje in zagotoviti podporo agroživilskemu sektorju na področju inovacij, predvsem zagonskim ali malim-srednje velikim podjetjem (SME)
  • ki vas zanima, kako vzpostaviti sodelovanje med raziskovalno dejavnostjo in industrijo ter ključne akterje agroživilske industrije opozoriti na priložnosti, ki jih ima vaše področje raziskovanja

 

Poglejte si predstavitveni video: https://www.youtube.com/watch?v=tvNdGdL8HNE

 

Program InfraBooster, ki ga je razvila Fakulteta za management Univerze v Varšavi, je del pobude EITFood PSRAL, katerega osrednji clj je spodbujanje sodelovanja med znanostjo in industrijo.

Fundacija InfraBooster je spletni, interaktivni program usposabljanja, namenjen podpori zainteresiranim vodjem in znanstvenikom, ki delajo v raziskovalnih organizacijah, kjer se ukvarjajo z javno financiranimi raziskavami na področju agroživilstva. Program udeležencem zagotavlja interaktivno usposabljanje ter podporo vodilnih evropskih strokovnjakov na področju raziskovanja agroživilstva in uveljavljanja inovacij skozi predstavitve najboljših praks trženja, metod in tehnik uveljavljanja raziskovalnega področja na trgu, dviga prepoznavnosti raziskovalnega področja in prepoznavanja potencialnih partnerjev v agroživilskem sektorju.

Rok za prijavo je 6. junij 2023, program pa traja 12. in 13. junija 2023.

Datumi naslednjih izobraževalnih dni še sledijo.

Skupaj lahko spodbujamo inovacije, spodbujamo sodelovanje z industrijo in ustvarimo nov vir prihodkov za vašo institucijo.

Za več informacij obiščite:

➡️ EIT Food InfraBooster Foundation https://lnkd.in/ef4sY7QA

Prijavite se tukaj:

➡️ EIT Food Application Portal https://lnkd.in/ee9VZQXw