Skoči na vsebino
Ikona iskalnik Ikona iskalnik
Gumb išči

Sprejem brucev na Biotehniški fakulteti UL


Sprejem novincev oziroma brucev na BF UL bo potekal v ponedeljek, 2. oktobra 2023, v Dvorani prof. dr. Janeza Hribarja (v stavbi dekanata BF UL) v dveh terminih in sicer ob 9. in 10. uri.

Pripravljalno izobraževanje iz naravoslovja za študente 1. letnikov


Na BF UL letos prvič organiziramo pripravljalno izobraževanje iz naravoslovja za študente 1. letnikov 1. stopnje vseh študijskih programov BF UL, na katerem bodo študenti še pred začetkom študijskega leta dopolnili svoje predznanje iz BIO, KEM, FIZ in MAT.

KC BF vabi na zanimive delavnice o medosebni komunikaciji!


Vse študente Biotehniške fakultete v oktobru vabimo na Mesec medosebne komunikacije - za vas smo pripravili zanimive in vsestransko uporabne delavnice.

Oddelek za krajinsko arhitekturo se pomembno vključuje v sanacijo škode po poplavah


Sodelavci z Oddelka za krajinsko arhitekturo so udeleženi v postopku odpravljanja posledic po poplavah, ki so Slovenijo prizadele v začetku meseca avgusta. Doc. Darja Matjašec je imenovana v Svet vlade za obnovo po poplavah, sodelavci Oddelka pa so sodelovali pri oblikovanju strokovnih izhodišč za pripravo Zakona o obnovi in pripomb na Interventni zakon.

Terenski študijski forum EIT Food hub Slovenija: DEEP DIVE POSAVJE 2023


Terenski študijski forum EIT Food hub Slovenija bo potekal 27. in 28. septembra 2023. Na letošnjem terenskem študijskem forumu, ki poteka že tretje leto v različnih slovenskih regijah, se bomo ukvarjali z izzivi trajnosti prehranskega sistema v povezavi z gastronomijo in turizmom.

AktualnoVse novice


DogodkiVsi dogodki