Izr. prof. dr. Aleš Kuhar, dr. Živa Lavriša in dr. Tatjana Zagorc bodo govorili o vsem v povezavi s hrano in prehrano, kakšen je odnos med kakovostjo in ceno hrane, kakšna je sestava živil in kako hrana vpliva na telo. Marsikdo izmed nas se sprašuje, kako se odgovorno in razumno prehranjevati, v odnosu do sebe, svojega počutja, telesa in finančnih zmožnosti ter v odnosu do okolja.
Pogovor bo vodila Renata Dacinger, ki bo skupaj s strokovnjaki (in alumni UL!) odgovarjala na vprašanja kot so:
- Kakšen je znanstven pogled na sestavo živil?
- Kakšen je vpliv hrane na telo?
- Kakšen je odnos med kakovostjo in ceno hrane?
Če vas kakšno vprašanje še posebej zanima, nam ga lahko pošljete na .
Po okrogli mizi ste vabljeni tudi k druženju in mreženju.
Toplo vabljeni tako alumni kot tudi študenti Univerze v Ljubljani.
Dogodek je brezplačen, potrebna je le Zunanja povezava na prijava na portalu alumniUL Odpira se v novem oknu.
Če še niste člani svojega kluba alumnov, lahko registracijo opravite Zunanja povezava na tukaj Odpira se v novem oknu.
Več informacij na Zunanja povezava na povezavi Odpira se v novem oknu
Vabljeni na prvega v ciklu pogovorov z našimi alumni!