Neporaženi in 3. mesto

Na BF se igra je sodelovalo 11 ekip, skupaj 76 tekmovalk in tekmovalcev. Ekipe so imele prav posebna imena Houdreti, International team, L. gasseri, Mešano na Žaru, Šaši, 6 za trud, Delfinčki, Ledenodobni zajci, Okrepitve z dekanata, Neporaženi in Holcerji.

Hitrostno žaganje

grabljenje

Neporaženi, ki so bili zmagovalci že več let zapovrstjo, tudi leta 2019, so morali tokrat priznati premoč ekipi Ledenodobnih zajcev, drugi so bili Houdreti in tretji so bili Okrepitve z dekanata. Ekipa zmagovalcev, ki so jo sestavljali študentje iz Oddelka za mikrobiologijo, je prejela prehodni pokal, ki je bil izdelan na Oddelku za lesarstvo iz lesa, ki je rastel na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani. 

Organizirano je bilo tudi posebno tekmovanje za gledalce, ki so se morali pomeriti v oceni količine sladkorja teže 3,09 g, določiti so morali težo powerbanka in ugotoviti koliko kapljic vode gre na kovanec za 1 evro. Prav tako je potekalo tudi tekmovanje za izbor najboljše sladice. Vsi zmagovalci so prejeli bogate nagrade.

Osvežitev

Organizatorji so poskrbeli za osvežitev, prigrizek in glasbeno spremljavo, gledalci pa so svoje ekipe spodbujali tudi v senci. 

Gledalci

Dogodek so s svojimi prispevki omogočili: RedBull, Husqvarna, e-Študentski servis, Mestno gledališče ljubljansko, Print boks, Medis, Narodni dom Maribor, Mladinska Knjiga, Semenarna Ljubljana, Atlantic droga kolinska, 4P Fitness Club Stegne, Pivovarna Laško Union in Biotehniška fakulteta Univerze v Ljubljani.