FB UL COD  vpis 20222023

 

 

Ponudba obštudijskih dejavnosti v šolskem letu 2022/2023

Ponudba 23 kreditno ovrednotenih obštudijskih dejavnosti v šolskem letu 2022/2023 in informacije o vpisu so dostopne na povezavi.

 

Kdo se lahko prijavi

Študentke in študenti z veljavnim statusom študentke/študenta v tekočem študijskem letu na enem izmed  študijskih programov (1. in 2. stopnja) Univerze v Ljubljani.

Predmetnik študijskega programa Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani dopušča izbor izbirnega predmeta v okviru splošne izbirnosti, da boste lahko pridobili 3 ali 4 ECTS kreditne točke.  

 

Vpis na ECTS obštudijsko dejavnost

Vpis na kreditno ovrednotene obštudijske dejavnosti poteka od torka, 16. avgusta 2022, do nedelje, 25. septembra 2022, oziroma do zapolnitve mest. Prijavite se prek spletne prijavnice TUKAJ.

Menjava kreditno ovrednotenih dejavnosti ni mogoča. Prijavite se lahko samo na en kreditno ovrednoteni program. Če se boste prijavili na več kreditno ovrednotenih obštudijskih dejavnosti, bomo upoštevali samo eno (prvo) prijavo.

Prijavo morate nujno oddati tudi na Biotehniški fakulteti.
V prijavno informacijskem sistemu (npr. VIS) izberite možnost: Center za obštudijsko dejavnost – zunanji izbirni predmet 3 ECTS ali Center za obštudijsko dejavnost – zunanji izbirni predmet 4 ECTS (opomba: poimenovanje se lahko razlikuje, preverite v študentskem referatu).

Seznam študentk, študentov, ki  so izbrali zunanji izbirni predmet COD UL, prejmemo s strani članic in ga povežemo s prijavami, prejetimi preko prijavnice zgoraj. Na dejavnosti sprejmemo samo študente, ki na svoji članici uveljavljate ECTS kreditne točke.

 

Info točka COD Univerze v Ljubljani

Za več informacij o kreditno ovrednotenih dejavnostih vam je na voljo Center za obštudijsko dejavnost Univerze v Ljubljani, Kongresni trg 12 (lokacija pisarne: Univerzitetna športna dvorana Rožna dolina - Svetčeva 11):