Skoči na vsebino
Ikona iskalnik Ikona iskalnik
Gumb išči

Biotehnologija

Spoštovani kolegi, diplomanti študija Biotehnologije.  

Na Biotehniški fakulteti si želimo okrepiti odnose in sodelovanje s svojimi diplomanti, zato vas z velikim veseljem vabimo, da se pridružite klubu alumnov Biotehnologije. Biotehniška fakulteta je namreč del Mreže klubov alumnov celotne Univerze v Ljubljani, ki deluje pod imenom alumniUL.  Prek kluba lahko poiščete nekdanje sošolce, organizirate obletnico, predate svoje znanje naslednjim generacijam, prebrskate po objavljenih prostih delovnih mestih, poiščete nove poslovne priložnosti ali preverite katero od ugodnosti, ki jih kot alumen Univerze v Ljubljani lahko koristite.  

Zakaj se pridružiti klubu alumnov?

• Neposreden dostop do drugih alumnov UL.  Poiščite strokovnjaka na svojem področju, sprašujte, predstavite idejo, razvijajte novosti skupaj z drugimi alumni UL.

• Mreženje in iskanje novih poslovnih priložnosti.  Poiščite partnerja za nov projekt oz. se povežite s tistimi, ki partnerje iščejo

 • Redno objavljena prosta delovna mesta.  Preverite, katera podjetja iščejo prav take profile kot je vaš.

• Aktivnosti in dogodki namenjeni alumnom UL.  Ostanite obveščeni o dogajanju, ki je namenjeno prav vam in nadgrajujte svoje znanje z zanimivimi predavanji in delavnicami.

• Mentorski program za prenos znanja. Če iščete usmeritev, kako nadgraditi svojo karierno pot ali želite predati svoje znanje mlajšim generacijam, lahko to storite v skupnosti alumnov UL.

• Obujanje spominov.  Povežite se s prijatelji iz študentskih dni in skupaj obujajte spomine na lepe študentske dni.

• Koriščenje ugodnosti.  Univerza v Ljubljani in njene članice se povezujejo z različnimi organizacijami, ki nudijo alumnom UL določene ugodnosti. Koristite jih z identifikacijsko številko, ki jo dobite ob vstopu v spletni portal alumniUL.  

Kako se pridružiti klubu alumnov?

Včlanite se lahko brezplačno prek spletnega portala alumniUL (https://alumniul.online/), ki združuje vse klube alumnov UL in njihove člane. Ob vpisu boste samodejno dodani v klub alumnov vašega študija, ki ga najdete med ostalimi klubi v zavihku »Skupine«. Več informacij o klubu in Mreži klubov alumnov UL boste našli na spletni strani fakultete, spletni strani univerze ter Facebook in Instagram profilih alumniUL.