Shema_podoktrorske štipendije
 

Štipendije EUTOPIA-SIF so odlična priložnost za razvoj kariere oziroma razsikovalne odličnosti, saj ponujajo priložnost za razvoj lastnih raziskovalnih projektov v spodbudnem akademskem okolju zavezništva EUTOPIA. Raziskovalno mobilnost sestavljata dve obvezni obdobji mobilnosti: delovanje na drugi univerzi članici zveze EUTOPIA (univerzi sogostiteljico) in na zunanji akademski ali neakademski partnerski instituciji.

Namen obeh mobilnosti je spodbujanje podjetništva in raziskovalnih inovacij ter dostop do pestrega programa usposabljanja, kariernega usmerjanja in akademskega mentorstva. Program, ki spodbuja inovativnost in podjetništvo, aktivno podpira več kot 45 podjetij, lokalnih oblasti in neprofitnih organizacij.


Predprijavna faza – iskanje raziskovalne skupine gostiteljice

Od četrtka, 15. septembra 2022, do četrtka, 6. oktobra 2022, do 13.00 po srednjeevropskem času bo kandidatkam in kandidatom kot pomoč pri iskanju raziskovalne skupine gostiteljice na voljo izbirna predprijavna faza.

 

Rok za prijavo

Popolne vloge za prijavo bo mogoče oddati do četrtka, 15. decembra 2022, natančno časovnico in več informacij pa najdete tukaj.
 

 

Štipendiranje se bo začelo izvajati septembra 2023.

 

Vse zainteresirane raziskovalke in raziskovalce vabimo k prijavi na razpis za podoktorske štipendije!