Skoči na vsebino
Ikona iskalnik Ikona iskalnik
Gumb išči

Agronomija

Drage agronomke in agronomi!

Namen Alumnija je povezovanje generacij diplomantov agronomije ob družabnih in strokovnih srečanjih z namenom krepitve stroke, promocije Oddelka za agronomijo in dosežkov posameznikov, ki so študij zaključili na Oddelku.

Vabimo vas, da se včlanite v Alumni Biotehniške fakutlete, oddelka za agronomijo na platformi UL. https://alumniul.online

Spremljajte nas še naprej na facebook strani Alumni kluba AOBF

Alumni klub AOBF vseskozi izvaja aktivnosti, ki povezujejo agronome in agronomke, diplomante Oddelka za agronomijo Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani.

Kontakt:  ali telefon 01/3203293

Na Univerzi v Ljubljani poteka ta študij že vse od leta 1947, ko je bila ustanovljena Agronomska fakulteta, na kateri smo imeli prvega diplomanta v letu 1953. Študij agronomije se zdaj že pet desetletij izvaja v okviru Biotehniške fakultete in je tesno povezan z vsemi ostalimi študijskimi smermi. Diplomanti agronomi s svojim znanjem opravljamo pomembno in plemenito delo, ki je nepogrešljivo za razvoj naše družbe in ohranjanje slovenske krajine, na kar smo lahko upravičeno ponosni.

Vabimo vas, da se pridružite Alumni Klub agronomov in pripomorete k uresničitvi našega slogana: Povezani in združeni smo močnejši.      

 
Statut

Cilj Alumni kluba AOBF je povezati čimveč agronomov in agronomk, ki so dokončali dodiplomski ali podiplomski študij na Oddelku za agronomijo.

Namen zbiranja članarine je kritje najbolj osnovnih stroškov, ki nastanejo ob delovanju društva. Druge stroške, ki nastanejo pri organizaciji strokovnih in družabnih srečanj, društvo krije s pomočjo donacij in sponzorstev.

Letna višina članarine je 10 € na osebo; za nove diplomante, brezposelne ali upokojence velja nižja članarina 5 €. Svoje članstvo v Alumni klubu lahko formalizirate s plačilom članarine preko bančnega nakazila na račun Alumni kluba AOBF.

Naslov Društva: Alumni klub AOBF Jamnikarjeva 101 1000 Ljubljana

Naslov Delavske hranilnice je: Delavska hranilnica dd Miklošičeva 5 1000 Ljubljana
Številka transakcijskega računa Alumni kluba AOBF: SI56 6100 0001 3629 429 (odprt pri Delavski hranilnici, d.d.).