Na Oddelku za agronomijo bodo za študentke in študente 3. letnika univerzitetnega študijskega programa prve stopnje Kmetijstvo – Agronomija in visokošolskega strokovnega študijskega programa prve stopnje Kmetijstvo - agronomija in hortikultura ter za študentke in študente 1. in 2. letnika magistrskega študijskega programa Agronomija, organizirali Karierni dan.

karierni dan

Karierni dan bo v petek, 10. marca 2023, s pričetkom ob 9. uri v predavalnici DJH (dvorana prof. dr. Janeza Hribarja) in je namenjen študentom zadnjih letnikov študijskih programov na Oddelku za agronomijo. Posebej so vabljene vse študentke in študente, ki jih v naslednjih mesecih ali letu čaka iskanje zaposlitve. Predstavniki Oddelka za agronomijo so jih povabili s posebnim nagovorom: »Poznaš pereče probleme kmetijskega sektorja? Veš s katerimi znanji, ki si jih pridobil na fakulteti bi lahko sodeloval? Misliš, da si z diplomo zaključil s pridobivanjem znanja, ali se realnost začenja sedaj?«

Na Kariernem dnevu za študentke in študente Oddelka za agronomijo bodo potencialne delodajalce predstavili alumni Biotehniške fakultete oziroma Oddelka za agronomijo. Študentkam in študentom bodo predstavili svoje delo in izzive s katerimi se srečujejo, katera znanja, ki jim jih je dala fakulteta najbolj potrebujejo ter kaj so se morali naučiti sami in kaj priporočajo vsem študentkam in študentom pri iskanju primerne zaposlitve.

Na Kariernem dnevu za študentke in študente Oddelka za agronomijo se bodo predstavili:

  • mag. Borut Fakin, direktor, Vinakoper d.o.o.
  • Drago Belec, direktor, Cornus d.o.o.
  • Andrej Smodič, tehnolog, Cornus d.o.o.
  • Eva Korošec, tehnologinja, Paradajz d.o.o.
  • Kristijan Krmc, tehnolog, Evrosad d.o.o.
  • Špela Korpič, vodja projektov, Panvita d.d.
  • Matjaž Ošlaj, vodja tehnologov, Panvita d.d.
  • Franc Veršič, direktor, GO-KO d.o.o.

Program dogodka najdete tukaj.

Na koncu dogodka boste lahko sproščeno poklepetali z njimi ob kavi!

Študentke in študenti vabljeni, da prisluhnite njihovim zanimivim zgodbam in dragocenim nasvetom!