CTK virtualni študijski prostor

Dragi študentke in študenti!

Študentje se soočajo z večjim pritiskom in stresom kot kdaj prej. Razumemo, da imate težave s koncentracijo in motivacijo ter da ne želite študirati sami. Zato skupaj ustvarjamo virtualni študijski prostor, ki bo povečal vašo motivacijo, produktivnost in vam omogočil pomembne stike.

Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani v sodelovanju z našo knjižnico uvaja nov način komunikacije in povezovanja študentov tako naše fakultete kot drugih slvoenskih fakultet - Discord strežnik. Ta platforma ni samo za klepet, ampak vam omogoča učinkovito skupinsko učenje, izmenjavo idej in ustvarjanje novih prijateljstev.

Uvajamo Discord, ker želimo zagotoviti prostor, kjer se lahko izražate, povezujete z drugimi in gradite svoje socialne mreže. Discord vam omogoča sproščeno komunikacijo v realnem času, ne glede na to, kje se nahajate.

Naš Discord strežnik vam bo omogočil, da se pridružite največji nastajajoči slovenski študentski skupnosti na Discordu. Naš cilj je ustvariti prostor, ki bo spodbujal študij in deljenje znanja, hkrati pa omogočal sproščen pogovor in zabavo.

Verjamemo, da je učenje skupaj boljše. Raziskave so pokazale, da lahko učenje z drugimi izboljša vašo osredotočenost. Zato želimo z našim Discord strežnikom povezati vas, visoko motivirane študente, in omogočiti skupno učenje.

Vabljeni, da se nam pridružite, delite svoje uspehe, se naučite kaj novega in skupaj z nami ustvarite nekaj posebnega!

Se vidimo na Discordu!

Povezava za CTK strežnik